wat past bij jou?

Training en Tarief

Ik werk als volgt: 

Stuur mij een mail of bel mij met jouw vraag.
Van hieruit kunnen we gezamelijk bepalen wat er nodig is.
Ter indicatie:
Na de vraag volgt er een intake van ongeveer 2,5 uur met een tarief van € 95,-

Een eenmalig consult kost € 75 (+/-1,5u)

Ik kan ook naar je toe komen binnen een straal van 20 km is het tarief 75 € (+/- 1,5 u)  (Verder daarbuiten 35ct/km reiskost.)

Mocht, voor wat voor reden dan ook, dit bedrag niet haalbaar zijn in je situatie, stuur me gerust een mailtje en vraag naar de mogelijkheden.

Stuur mij vrijblijvend een mail op:

[email protected]

Alvast dank voor je interesse!

 

 (Huis) dieren zijn over het algemeen zijn zeer gevoelig en ontvankelijk voor aanraking en genezing via de handen. Ik word geregeld gevraagd om naar een dier te komen kijken die kreupel is zonder aantoonbare redenen. De DA is geweest en de oorzaak ligt niet voor de hand. Het klinkt dan misschien heel gek voor sommige mensen, maar onze huisdieren kunnen door hun intrinsieke gevoeligheid onze kwaaltjes en pijntjes overnemen. Via mijn handen communiceer ik met de dieren.
Het vergt vaak wat aanpassingen van de eigenaar van het dier om de behandeling te laten slagen, en het zijn vaak die aanpassingen die ook nog eens heel goed zijn voor de eigenaar te veranderen. Ik ben zelf van mening dat we juist die dieren uitkiezen in ons leven om ons te helpen. Dit is de taal van de dieren, dé manier waarop zij met ons communiceren.