Caia Catharina

Info

Waar ik mee kan helpen?

 

info

Waar kan ik je mee helpen?

We hebben allemaal van tijd tot tijd hulp nodig, het leven is één grote uitdaging waar niet echt een handleiding voor is, ik zeg, ‘niet echt’, want er zijn natuurlijk heel wat handvaten die je je kunt eigen maken. Er zijn heel wat mensen vóór ons geweest die met dezelfde problemen kampten dan wij nu, er is dus genoeg hulp aanwezig
Ik kan wellicht ook op verscheidene manieren helpen om weer in balans te komen met jezelf. Coaching, kruiden, voeding, oefeningen etc De vuistregel is; Je moet er klaar voor zijn! Je moet echt genoeg hebben van de moeilijkheden waar je in ronddraait om eindelijk de knoop door te hakken en hulp te vragen.

Ik vind dat een moedige beslissing om hulp te vragen,het is je kwetsbaarheid durven laten zien, deze stap alleen al, is een stap naar meer innerlijke vrijheid, want dat is waar we uiteindelijk naar op zoek zijn….meer ruimte te voelen van binnen. Ook zul je meer gaan ervaren dat je kwetsbaarheid tonen, geen zwakte is, maar juist een kracht. ” the light can come in where the crack is” Ik word beschreven als iemand die wel aardig is en gevoelig maar ook kordaat is en er niet omheen draait.

Mail mij met je vraag: [email protected].

Dank alvast!